Greetings

about-1

We, UNC Company is your compass for your oversea immigration dream. We are trusted partner to help you fulfill your immigration, employment, business/investment and studying abroad desire.

Immigration is a way to invest your future and relatives. Every year, according to survey, there are about 100.000 people who immigrate abroad. Vietnamese in abroad are high appreciated on employment level, dynamic, hard working as well as their large amount of support for social and economy to many countries.

If you still hesitate about the distance between countries or feel nervous about your English skill, our Immigration and Education service will help you make an easy way to get through all correctly.

UNC guarantee that customer will get the fastest care service and if there is just a little problem, we will do my best to fix it for you.

Now is the most suitable timing for you to have well-prepared on your competition, vision, ability to make a good decision for creating better future for you and your family.

EVENT PHOTOS

NEWS

CONTACT US

LEAVE THE INFORMATION FOR FREE CONSULTATION

CUSTOMER REVIEWS

Chào mọi người, mình tên Thanh, hiện đang sống và làm việc tại tp.Hcm. Tôi vừa nhận visa việc làm ở Canada. Hiện tại, tôi rất vui mừng khi giấc mơ của tôi đã trở thành hiện thực – được sống và làm việc tại một đất nước có môi trường và mức sống thuộc hàng cao nhất trên thế giới. Tôi muốn được gửi lời cám ơn đến công ty UNC đã cung cấp dịch vụ và hỗ trợ cho tôi rất tận tâm về hồ sơ của tôi.

Ms. Thanh

Customer
Xin chào mọi người, mình tên Tài năm nay 39 tuổi. 1 năm trước tôi làm việc cùng với UNC để xúc tiến hồ sơ diện việc làm WP tại đất nước Canada. Sau khi làm Visa thành công, tôi muốn được gửi lời cảm ợn đến UNC đã hỗ trợ và cùng tôi vượt qua nhiều khó khăn để tôi có được tấm Visa này. Tôi muốn chia sẻ đến những người đang có mong muốn giống tôi: ” Hãy kiên nhẫn và hợp tác cùng UNC để có kết quả tốt nhất “

Mr. Tai

Customer
Xin chào mọi người, mình tên là Cẩm hiện tại mình 39 tuổi. Trong thời gian vừa qua mình đã có cơ hội làm việc với UNC và đã được tập thể UNC tại Việt Nam cũng như tại Canada hỗ trợ rất nhiệt tình. UNC luôn lắng nghe và thấu hiểu tâm tư nguyện vọng của khách hàng. Mình nghĩ đây là cơ hội rất tốt cho những bạn muốn sang nước ngoài làm việc, học tập và định cư.

Ms. Cẩm

Customer

CONTACT INFORMATION

(+84) 28 3822 7207

8Floor, 15Floor, AB Tower, 76A Le Lai
Ben Thanh Ward, District 1, HCM, Vietnam